35 DE IDEI DE CARE AVEȚI NEVOIE ÎN VIAȚA DVS. CHIAR ACUM

 • ARTIZANALE MINUNATE PENTRU A VĂ UȘURA VIAȚA
  Verificați cât de multe idei minunate de crafting am pregătit pentru dvs. de data aceasta! Veți găsi proiecte incredibil de utile pentru casa dvs.! Puteți face o pereche perfectă de mănuși de spălat vase prin atașarea unui burete de bucătărie. Luați-vă arma de lipit fierbinte și urmăriți tutorialul nostru complet! În plus, veți găsi o colecție de hack-uri de reparații care vă vor ușura viața: dacă nu aveți dimensiunea potrivită a cheilor, folosiți o monedă sau câteva monede pentru a umple golul dintre șurub și șurub; metode neașteptate de a utiliza o mașină de găurit; cel mai simplu mod de a fixa un perete. Nu uitați de siguranța copiilor dvs. și păstrați-i în siguranță de la căderea dulapurilor și dulapuri de sertare. Utilizați curele de siguranță pentru a ataca dulapurile și dulapurile la perete. O altă idee utilă este că, dacă ați forat o gaură mai mare decât șurubul dvs., utilizați un matchstick pentru a rezolva această problemă. Puneți potrivirea în gaură și strângeți un șurub direct în el. Uneori, când schimbați decorarea zidurilor sau pur și simplu obosiți de o imagine, vă confruntați cu o problemă enervantă - găuri de la unghii și șuruburi de pe perete. Împărtășim o decizie rece - reparăm găuri mici cu creion. Se topește creionul și se apasă pastelul în gaură.
  Nu aruncați sticlele de detergent de rufe folosite, deoarece puteți face o mulțime de meserii pentru casa dvs. din ea. Tăiați vârful flaconului de detergent de rufe, lipiți un burete din oțel inoxidabil și faceți un instrument de curățare răcoros pentru bucătărie. O idee mai utilă este de a face un suport de periuță de dinți. Vizionați videoclipul nostru!
  Ca bonus, veți găsi o mulțime de idei de decorare care vă vor face casă mai cozivă și mai multe tutoriale despre cum să faceți săpun frumos de mâini în doar 5 minute!
  Marcaje temporale:
  00:09 Ideea de săpun rece
  02:42 Repararea bagajelor de salvare
  06:24 Reutilizarea sticlelor de detergent
  08:40 Cum să decorezi plăcile ceramice
  14:56 Soluție de stocare rece pentru încălțăminte
  ---------------------------------------------------------
  Canalul oficial al 5-Minute Crafts
  Music by Epidemic Sound: www.epidemicsound.com/

  Category : Howto & Style

  #35#de#idei#care#aveȚi#nevoie#icirc#n#viaȚa#dvs#chiar#acum

  0 Comments and 0 replies
© 2020HamroTube

Powered by MediaVibe™ CMS HamroTube.com