35 DE IDEI DE CARE AVEȚI NEVOIE ÎN VIAȚA DVS. CHIAR ACUM

 • ARTIZANALE MINUNATE PENTRU A VĂ UȘURA VIAȚA
  Verificați cât de multe idei minunate de crafting am pregătit pentru dvs. de data aceasta! Veți găsi proiecte incredibil de utile pentru casa dvs.! Puteți face o pereche perfectă de mănuși de spălat vase prin atașarea unui burete de bucătărie. Luați-vă arma de lipit fierbinte și urmăriți tutorialul nostru complet! În plus, veți găsi o colecție de hack-uri de reparații care vă vor ușura viața: dacă nu aveți dimensiunea potrivită a cheilor, folosiți o monedă sau câteva monede pentru a umple golul dintre șurub și șurub; metode neașteptate de a utiliza o mașină de găurit; cel mai simplu mod de a fixa un perete. Nu uitați de siguranța copiilor dvs. și păstrați-i în siguranță de la căderea dulapurilor și dulapuri de sertare. Utilizați curele de siguranță pentru a ataca dulapurile și dulapurile la perete. O altă idee utilă este că, dacă ați forat o gaură mai mare decât șurubul dvs., utilizați un matchstick pentru a rezolva această problemă. Puneți potrivirea în gaură și strângeți un șurub direct în el. Uneori, când schimbați decorarea zidurilor sau pur și simplu obosiți de o imagine, vă confruntați cu o problemă enervantă - găuri de la unghii și șuruburi de pe perete. Împărtășim o decizie rece - reparăm găuri mici cu creion. Se topește creionul și se apasă pastelul în gaură.
  Nu aruncați sticlele de detergent de rufe folosite, deoarece puteți face o mulțime de meserii pentru casa dvs. din ea. Tăiați vârful flaconului de detergent de rufe, lipiți un burete din oțel inoxidabil și faceți un instrument de curățare răcoros pentru bucătărie. O idee mai utilă este de a face un suport de periuță de dinți. Vizionați videoclipul nostru!
  Ca bonus, veți găsi o mulțime de idei de decorare care vă vor face casă mai cozivă și mai multe tutoriale despre cum să faceți săpun frumos de mâini în doar 5 minute!
  Marcaje temporale:
  00:09 Ideea de săpun rece
  02:42 Repararea bagajelor de salvare
  06:24 Reutilizarea sticlelor de detergent
  08:40 Cum să decorezi plăcile ceramice
  14:56 Soluție de stocare rece pentru încălțăminte
  ---------------------------------------------------------
  Canalul oficial al 5-Minute Crafts
  Music by Epidemic Sound: www.epidemicsound.com/

  Category : Howto & Style

  #35#de#idei#care#aveȚi#nevoie#icirc#n#viaȚa#dvs#chiar#acum

  0 Comments and 0 replies
We use cookies to maintain login sessions, analytics and to improve your experience on our website. By continuing to use our site, you accept our use of cookies, Terms of Use and Privacy Policy.
Privacy policyAccept and close
© 2020HamroTube

Powered by MediaVibe™ CMS HamroTube.com